مدیریت پسماندهای کشاورزی و منابع طبیعی
دوشنبه, ۱ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۹:۴۳ ق.ظ
برخلاف امکانات بالقوه و تولید قابل ملاحظه محصولات کشاورزی سالانه مقدار زیادی از این محصولات به صورت پسماند به صورت غیر اصولی و به دور از ملاحظات زیست محیطی، رها یا دفن می شوند. این پسماندها سالیانه هزینه زیادی را به خود اختصاص می دهد. بخش زیادی از محصولات کشاورزی در فاصله بین مراحل کاشت تا برداشت از چرخه تولید خارج می شوند به طوری که به طور متوسط 35 درصد از محصولات کشاروزی در ایران و در مراحل گوناگون ضایع می شوند و این مقدار غذای 15تا 20 میلیون نفر از جمعیت کشور را تشکیل می دهد.
با استفاده از روشهای مدیریت پسماند می توان تا حد قابل توجهی از تولید این پسماندها جلوگیری و از آنها استفاده اصولی کرد. در ادامه به چند روش که به تولید کمتر پسماند و استفاده بهینه از آنها منجر می شود پرداخته می شود:
ادامه مطلب را از اینجا بخوانید.
۹۹/۰۲/۰۱